Lahemaa maitsete nädal
Oktoobrikuu eelviimasel nädalal (19.-25.10) toimub esmakordselt Lahemaa Maitsete Nädal, kus kolm mõisa pakuvad Lahemaa metsade, mere ja põldude ande oma parimal moel.
Palmse mõisas kohtute roogadega traditsioonilisest mõisaköögist (Alte Küche) ja talupoja laualt (mõisa kõrts). Sagadi mõisa restoran toob esile mitmeid metsaande: marju, seeni, ulukiliha. Vihula mõisas võite nautida moodsat põhjamaade kööki eestimaisel viisil. Kõikide roogade valmistamiseks kasutavad meie peakokad eelkõige kohalikku toorainet siitsamast Lahemaalt.
Palmse mõisa köök ja kõrts, Sagadi mõisa restoran ja Vihula La Boheme restoran pakuvad Lahemaa Maitsete Nädalal erimenüüd kindla hinnaga:
2 käiku 12 €
3 käiku 15 €
Palmse mõisa restorani kokk on koostanud Palmse erimenüü:
ALTE KÜCHE
* Küpsetatud lihaveisemaks mõisaaia salati ja pohla- mündikastmega
* Angersäga õlles hautatud juurviljadega
* Toorjuustukook Isabella värske maasikakastmega
KÕRTS
* Praetud räimed krõbeda odrajahukoorikuga
* Moonaka kõhutäis triibuliha ja mulgipudruga
* Õunakook
Lisainfo ja menüüd meie kodulehtedelt:
Lisaks restoranidele on avatud muuseumid, on võimalus tellida programme, majutust ja loodusretki. Kasuta koolivaheaega nutikalt ja tule kogu perega Lahemaale!
Lahemaa on mahe maa!
